logotype

Καλως ήλθατε στην Ιστοσελίδα μου

H ιστοσελίδα απευθύνεται βασικά σε μαθητές των ΕΠΑ.Λ. και ειδικότερα του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.  Επίσης περιέχει χρήσιμα θέματα και πληροφορίες για Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς, σπουδαστές σχολών σχετικών με την Ηλεκτρολογία.

 Θα βρείτε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με ηλεκτρικά κυκλώματα, τα περισσότερα από τα οποία διδάσκονται στα εργαστήρια του Ηλεκτρολογικού τομέα των ΕΠΑ.Λ.- Ε.Κ., καθώς και μια σειρά από άρθρα σχετικά με την ηλεκτρολογία.

 Υπάρχει χρήσιμο υλικό για μαθητές και καθηγητές το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στις διάφορες ασκήσεις. Τα φύλλα έργου δεν έχουν μεγάλο μέγεθος ώστε να γίνεται οικονομία σελίδων. Επίσης μπορούν να δίνονται στους μαθητές έγχρωμα γιατί δεν επιβαρύνουν ιδιαίτερα την κατανάλωση του έγχρωμου μελανιού.

Συνεχώς εμπλουτίζω την ιστοσελίδα με καινούργιο υλικό, δίνοντας  έμφαση στην ωραία εμφάνιση των φύλλων έργου προσθέτοντας και πραγματικές εικόνες από τα εξαρτήματα.

Εάν έχετε κάποιες παρατηρήσεις ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Λάμπρου

2024  Ηλίας Λάμπρου